dijous, 13 d’octubre del 2005

Suspeses les Jornades per la LLengua 2005

Des de l’Assemblea del Correllengua de Sant Andreu de Palomar us escrivim decepcionades i decepcionats per informar-vos que malauradament aquest octubre no s’han realitzat les Jornades per la llengua.

Aquestes jornades s’explicaven i se’n feia difusió en una pàgina sencera del darrer nº (499) del “De Cap a Peus”, en un article que havíem enviat per poder donar a conèxier tot el que aleshores ja teníem lligat o quasi lligat, però res del que estava programat s’ha pogut fer per motius tècnics i d’altres imprevistos.

En primer lloc, perquè ens van fallar alguns col•lectius que convidàvem a les activitats.

En segon lloc, per manca d’espai, especialment per fer el concert. Ja és difícil trobar algun lloc cobert a Sant Andreu per organitzar concerts, del carrer no en parlem perquè l’Ajuntament no dóna permisos per fer-ne (només un cop l’any, i amb dificultats!), i quan per fi vam trobar el local on fer-lo, no va poder ser. I no va poder ser perquè es feia al local dels Diables de St.Andreu, el qual ha patit un greu incendi, i el seu col•lectiu unes grans pèrdues materials.

I en tercer lloc, les fortes pluges d’aquella setmana afectaren la vella instal•lació elèctrica del Casal Popular Miquel Martí i Pol, on s’havien de fer altres activitats, deixant-lo sense llum.

Així doncs, des de l’Assemblea del Correllengua us volem informar de la suspensió de les Jornades i també disculpar-nos a tota la gent que hagi assistit a les activitats programades amb la sorpresa de no trobar-hi res. Però els imprevistos es van donar tan precipitadament que no vam tenir temps ni d’avisar comunicant que ho suspeníem.

Esperem poder donar-vos més informació sobre les Jornades per la llengua properament. Aixímateix, esperem que estigueu atents i atentes a les properes activitats que, en futur més o menys pròxim, prepararem per seguir amb la tasca social que representen les Jornades per la Llengua.

Mantinguem viva la flama de la lluita per la llengua!

Assemblea del Correllengua de Sant Andreu de Palomar