divendres, 12 de setembre del 2003

Crida a la solidaritat per l’últim projecte del Casal Popular Onze de Setembre

Salutacions a tothom. Us fem arribar aquest escrit per, en primer lloc, agrair de tot cor el suport i la solidaritat a totes aquelles persones, ja foren de Sant Andreu mateix o d’altres comarques, que tant el dia de l’enderroc com el de la manifestació van ser al nostre costat. Moltes gràcies.

Així mateix, i aprofitant la voluntat d’ajuda mostrada per diverses persones, col•lectius i casals, voldríem fer una crida a la solidaritat vers l’últim projecte que el Casal estava (està) duent a terme: el Correllengua 2003, el 2n que es realitza a Sant Andreu de Palomar.

Al Correllengua hi participaven, a part del Casal, organitzacions, col•lectius i persones a títol individual, que ara han vist com una part de les activitats planejades no es podran fer, o s’hauran d’improvisar. I això, a 2 setmanes del Correllengua. A més, el Correllengua d’enguany té el suport de 30 comerços de Sant Andreu. Sembla ser que ni això, ni la proposta cultural i popular que representa el Correllengua van frenar la Generalitat ni l’Ajuntament per enderrocar el Casal.

Així doncs, i tenint en compte que les activitats que s’havien de realitzar al Casal eren principalment econòmiques per finançar el Correllengua, i que no només és el Casal qui s’ha quedat penjat, sinó tota l’Assemblea del Correllengua de Sant Andreu, fem una crida a la solidaritat ben senzilla: demanem la vostra assistència al concert que tindrà lloc el dissabte 18 d’octubre a la Plaça de Can Fabra. El concert, òbviament gratuït, començarà a les 22h i comptarà amb els grups Divisió 29 (Sant Andreu de Palomar), Deskarats (Girona), Revolta 21 (Sant Pere de Riudebitlles) i Ammoníac (Olot).

Sens més, agraïm de nou la vostra ajuda, i sabem que podem comptar amb tots i totes vosaltres. Així ens ho vau demostrar quan més ho necessitàvem.

La lluita continua!

Casal Popular Onze de Setembre,
Sant Andreu de Palomar, octubre / 03