dijous, 9 de juliol del 2009

Notícia publicada al setmanari Directa


Sisenes Jornades per la Llengua a Sant Andreu de Palomar
10 i 11 de juliol al CSO La Gordíssima

L´Assemblea Popular Independentista, tot i els entrebancs institucionals que es troba edició rere edició, continua defensant les Jornades per la Llengua, que enguany se celebraran el divendres 10 i el dissabte 11 de juliol al centre social okupat La Gordíssima. La inauguració es farà amb una projecció de documentals, seguida del concurs andreuenc del Bocamoll la diversió està assegurada i un karaoke de cançons en català. Caldrà reservar energies per la llarga jornada del dissabte, que començarà amb un taller de jocs infantils tradicionals i un espectacle teatral.
Després d´una aturada per anar a dinar, la tarda s´iniciarà amb una xerrada a càrrec de l´escriptor Màrius Serra, una actuació de la B astonera de Sant Andreu i un recital de poesia catalana de dones. Tancaran les jornades el folk dels Filibusters i els cantautors Caliu a la plaça del Comerç del mateix barri.

En aquesta sisena edició, sota el lema El bilingüisme trepitja el català, l´Assemblea denuncia el retrocés de la llengua catalana de la mà de les institucions espanyoles i els seus mecanismes judicials i també arran de la propaganda constant contra el català per part dels mitjans de comunicació de masses de l´Estat espanyol.

Notícia extreta de La Directa: http://setmanaridirecta.info/